9 emberrel kapott ki a Chelsea, Rooney góllal tért vissza, hat gól a Liverpool meccsén - videó

Fordulatos meccsen, 3-3-as döntetlennel kezdte a Liverpool a Premier League idei szezonját, így Jürgen Klopp 100. mérkőzésén a klubnál nem ünnepelhetett. A Chelsea 9 emberrel fejezte be a meccset, a bajnok kikapott az öt gólt hozó nyitányon.
Mokány Lajos 2017. augusztus 12., szombat 18:00
Fordulatos meccsen, 3-3-as döntetlennel kezdte a Liverpool a Premier League idei szezonját, így Jürgen Klopp 100. mérkőzésén a klubnál nem ünnepelhetett. A Chelsea 9 emberrel fejezte be a meccset, a bajnok kikapott az öt gólt hozó nyitányon.
Szerző: Mokány Lajos 2017. augusztus 12., szombat 18:00

A Liverpool egy félidő után 2-1-es hátrányban volt a Watford otthonában, a vendégek védelme nem igazán működött jól az első félidőben.

Fordulás után fordított a Pool, az új igazolásnak, Mohamed Salahnak is köszönhetően: előbb kiharcolt egy büntetőt, majd megszerezte a vezető találatot.

Erre azonban még volt válasza a Watfordnak, amely a 93. percben egyenlített Britos révén, 3-3 lett így a vége - ez volt Jürgen Klopp 100. meccse a klub élén. A PL pénteki meccsén egyébként hét gól esett.

A Chelsea a Burnleyt fogadta, és a 14. percben Cahill kiállítása miatt 10 emberre fogyatkozott. Ezt a vendégek tökéletesen kihasználták, Vokes vezérletével az első félidő végére három góllal elhúztak.

Morata révén később szépített a bajnok, amely Fabregas piros lapja után tovább fogyatkozott. Ennek ellenére betalált még Conte csapata D. Luiz révén, de ez is csak a 2-3-as vereséghez volt elegendő.

Wayne Rooney győztes góllal tért vissza az Evertonhoz. A klasszis fejjel döntötte el a Stoke elleni meccset, 13 év után talált be ismét korábbi klubjában.

Eredmények:

Watford-Liverpool 3-3
Chelsea-Burnley 2-3
Crystal Palace-Huddersfield 0-3
Everton-Stoke 1-0
Southampton-Swansea 0-0
West Brom-Bournemouth 1-0
Brighton-Manchester City (18:30-tól)
TABELLA ITT!

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz