Bilincsben vitték el a játékost, aki fellökte és ájultra rúgta a játékvezetőt - videó, fotó

Brutális jelenetek játszódtak le Brazíliában, ahol elveszítette a fejét az egyik játékos és ájultra verte a bírót.
Nyikes Zoltán 2021. október 5., kedd 14:08
Brutális jelenetek játszódtak le Brazíliában, ahol elveszítette a fejét az egyik játékos és ájultra verte a bírót.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 5., kedd 14:08

Káoszba fulladt a brazil hatodosztályban lejátszott Guarani-VA–Sao Paulo RS mérkőzés, amelyen totálisan elveszítette a fejét a vendégek egyik játékosa, William Ribeiro, aki rendkívül felhúzta magát a játékvezető egyik ítéletén.

A brazil labdarúgó fellökte a bírót, majd lendületből fejbe rúgta a már földön fekvő Rodrigo Crivellaro játékvezetőt. A találkozó azonnal félbeszakadt, az egészségügyi személyzet pedig azonnal az eszméletét vesztő bíró segítségére sietett, amíg meg nem érkeztek a mentők.

A Guarani játékosai a pályán tartották William Ribeirót, akihez kiérkezett a katonai rendőrség és bilincsben vitték el a stadionból.

A Sao Paulo RS felbontotta Ribeiro szerződését, és igyekezett bocsánatot kérni és jókívánságait kifejezni Crivellarónak, a klub elnöke, Delvid Goulart Pereira pedig egy határozott hangvételű közleményben azt mondta:

– Szerencsétlen, sajnálatos és mindenekelőtt felháborító az eset. Pontosan azon a napon, amikor az egész piros-zöld család összegyűlt, hogy megünnepelje a Sao Paulo RS 113. évfordulóját, klubunk történelmének egyik legszomorúbb epizódjával kellett szembesülnie. Egy végzetes jelenettel, amely nemcsak a "Gaucho futballt" szeretőket, hanem mindazokat is sokkolta, akik csak úgy általában szeretik a sportot. Sajnáljuk és mélységesen szégyelljük magunkat. A világ összes bocsánatkérését elküldjük a sérült játékvezetőnek és családjának, valamint bocsánatot kérünk a nyilvánosságtól a ma látott siralmas jelenetért. A vétkes játékos szerződését felbontjuk, továbbá minden lehetséges jogi intézkedést megteszünk az incidenssel kapcsolatban – idézi a goal.com az elnök közleményét.


Kattant a bilincs... Fotó: goal.com
Olvastad már?
Az NB I legkeményebb bírója odébb lökte Újpesten a balhézó focistát - videó
Az Újpest-Gyirmót NB I-es alsóházi rangadó 64. percében Berke Balázs játékvezető fizikai erejét is bevetve szedte szét az épp egymásnak ugró Georgios Koutroumpist és Varga Barnabást, majd a vendégek szakvezetőjét, Csertői Aurélt is helyretette - igaz, őt már szóban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz