Balhé Debrecenben: Berohantak a pályára a szurkolók, a rendőrök tettek rendet – fotók, videók

A DVSC-Paks mérkőzés után a debreceni szurkolók berohantak a pályára, és számonkérték a csapatuk játékosait, majd megpróbálták levenni a labdarúgók mezét. A csalódott Loki-drukkerek akciója után a rendőrök tettek rendet a Nagyerdei Stadion gyepén.
Csakfoci Admin 2020. június 27., szombat 20:13
A DVSC-Paks mérkőzés után a debreceni szurkolók berohantak a pályára, és számonkérték a csapatuk játékosait, majd megpróbálták levenni a labdarúgók mezét. A csalódott Loki-drukkerek akciója után a rendőrök tettek rendet a Nagyerdei Stadion gyepén.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 27., szombat 20:13

Mint ismert, a Paks 1-1-es döntetlent játszott a DVSC ellen az az NB I 33., utolsó fordulójában, így a hajdúságiak búcsúztak az élvonaltól.

A lefújást követően a debreceni ultrák egy csoportja berohant a pályára, hogy számonkérjék az idei teljesítményt a Loki-játékosoktól, és megpróbálták levenni az összes hazai labdarúgóról a mezt. Végül a készenléti rendőrség terelte vissza a csalódott drukkereket a lelátóra.

A meccs utáni sajtótájékoztatón Kondás Elemér vezetőedző így nyilatkozott.

- Rendkívül szomorú és csalódott vagyok. A játékosok mindent ,megtettek, amit tudtak, de több sebből véreztünk, mindenkit beraktunk, aki elérhető volt, még talán azt is, aki nem. Életem legnehezebb és legrosszabb mérkőzése volt ez, soha nem gondoltam volna, hogy kieshet a Debrecen. Már a bekapott gól előtt is bátortalanok voltunk, nagyon nagy volt a tét. Megértem a szurkolók heves reakcióját, nagyon nehéz lehet nekik - mondta az 56 éves szakember, aki húsz nappal ezelőtt vette át a hajdúságiak irányítását a menesztett Vitelki Zoltántól.

Helyszíni videók és fotók:

Olvastad már?
NB I: A Paks küldte a másodosztályba a DVSC-t, kiütéssel nyert az Újpest – eredmények, videók
Az NB I utolsó, 33. fordulójában a Paks 1-1-et játszott a DVSC vendégeként, így a hajdúságiak búcsúztak az élvonaltól. Az Újpest hazai pályán kiütéses, 5-0-s győzelmet aratott a már kieső Kaposvár ellen, míg a Kisvárda Diósgyőrben nyert.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ricardo Moniz
Bejelentés
A korábbi Fradi- és ZTE-edző kettő plusz egyéves szerződést írt alá a svájci élvonalbeli FC Zürichnél.
Kisvárda
Lucas
A csakfoci.hu úgy tudja, akár az is elképzelhető, hogy Lucas az NB III-ba igazolhat, mellette pedig a Loki akadémiáján edzősködhet.
Diósgyőr
Eldőlt a vezetőedző sorsa
Kiderült, hogyan alakul Vladimir Radenkovic és a játékoskeret jövője a DVTK-nál.
Tovább az összes átigazoláshoz