Foci vb: Spanyolország szenvedve verte Iránt – videó

A B csoportban Spanyolország a vártnál nehezebben győzte le Iránt, de így is nagy lépést tett a továbbjutás felé. Diego Costa már háromgólos a világbajnokságon.
Privacsek András 2018. június 20., szerda 21:53
A B csoportban Spanyolország a vártnál nehezebben győzte le Iránt, de így is nagy lépést tett a továbbjutás felé. Diego Costa már háromgólos a világbajnokságon.
Szerző: Privacsek András 2018. június 20., szerda 21:53

1. félidő

A spanyolok az első játékrészben nem tudtak mit kezdeni a betömörülő és hatékonyan védekező Iránnal szemben. Az első helyzetre egészen a 30. percig kellett várni, akkor Silva hat méterről fölé lőtt. Az irániak a saját tizenhatosukra betömörülve védekezték végig a félidőt.

2. félidő

Szünet után Diego Costának volt egy csúsztatása, amit a gólvonalról vágtak ki a védők, majd Busquets távoli bombáját ütötte ki a kapus. Az irániak majdnem vezetést szereztek, Ansarifard 12 méteres lökete az oldalhálóban kötött ki. Az 54. percben aztán megszületett a spanyolok vezető találata: Iniesta remek passza után Diego Costát Ramin akarta szerelni, de a támadó lábára lőtte a labdát, ahonnan a jobb sarokba vágódott. A félidő közepén Irán egy ideig azt hitte, hogy egyenlített egy közeli lövés után, de a játékvezető némi videóbírózás után les miatt nem adta meg a gólt.

A 82. percben Mehdi óriási helyzetet hibázott el, 6 méterről senkitől sem zavartatva fölé fejelt. A spanyolok végül egy szerencsés góllal hozták a kötelezőt.

Irán – Spanyolország 0-1 (Diego Costa, 54.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz