Ezért nem Knézy Jenő közvetítette a foci vb legnagyobb kiütését

Az Anglia – Panama csoportmeccset eredetileg Knézy Jenőnek kellett volna közvetítenie, de végül Székely Dávid volt a kommentátor az M4 Sport csatornán.
Dudás Gábor 2018. június 24., vasárnap 16:16
Az Anglia – Panama csoportmeccset eredetileg Knézy Jenőnek kellett volna közvetítenie, de végül Székely Dávid volt a kommentátor az M4 Sport csatornán.
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 24., vasárnap 16:16

Úgy tudjuk, Knézy Jenő repülőgépét törölték, ezért nem tudott eljutni Nyizsnij Novgorodba, az Anglia – Panama (6-1) mérkőzés helyszínére.

Az M4 Sport így a budapesti stúdióból, Székely Dávid kommentálásával közvetítette az idei világbajnokság eddigi legnagyobb kiütését hozó találkozót.

A csatorna öt sportriportert küldött Oroszországba, a 64 meccsen Hajdú B. István, Knézy Jenő, Lukács Viktor, Ujvári Máté és Varga Ákos hangját hallhatjuk.

Olvastad már?
Kane-tripla, történelmi gól és a foci vb legnagyobb K.O.-ja - videó
Kiütéssel, 6-1-re verte Anglia Panamát a világbajnokság G-csoportjában, a torna eddigi legnagyobb különbségű győzelmét aratva. A britek ezzel a belgák mellett már továbbjutottak a csoportból, Panama pedig vigaszul megszerezte első vb-gólját.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz