A vb legjobb kapusa teljesen őrült: A lába között mutogatta a világnak a díját - videó, fotók

A világbajnokság legjobb hálóőrének, az argentin Emiliano Martíneznek az ünneplése eléggé rendhagyó lett a vb-döntőt követő díjátadón.
Csakfoci.hu 2022. december 18., vasárnap 20:04
A világbajnokság legjobb hálóőrének, az argentin Emiliano Martíneznek az ünneplése eléggé rendhagyó lett a vb-döntőt követő díjátadón.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. december 18., vasárnap 20:04

Emiliano Martínez megérdemelten lett a világbajnokság legjobb kapusa, az argentin hálóőr a Franciaország elleni, győztes döntőn (3-3 után 11-esekkel nyert a csapata) is remek védésekkel járult hozzá csapata végső diadalához.

Meg is kapta a torna legjobb hálóőrének járó díjat a FIFA-tól, a finálét követő ceremónia során, Martínez pedig elég sajátos módját választotta az ünneplésnek - az egész világ szeme láttára.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz