Fotó: Dennis Brosda/ Sport Bild

Paprikás hangulat a németek edzésén: Szurkolók előtt balhézott össze a válogatott két sztárja, a segédedző lépett közbe - fotók

Sandro Wagnernek kellett közbelépnie, hogy szétválassza Füllkrugot és Rüdigert a német válogatott hétfői edzésén.
Póczik Dávid 2024. június 10., hétfő 20:29
Fotó: Dennis Brosda/ Sport Bild
Sandro Wagnernek kellett közbelépnie, hogy szétválassza Füllkrugot és Rüdigert a német válogatott hétfői edzésén.
Szerző: Póczik Dávid 2024. június 10., hétfő 20:29

Gőzerővel készül a pénteki, Skócia elleni Európa-bajnoki nyitómeccsre a házigazda német válogatott, Julian Nagelsmann hétfő délután mintegy 4000 szurkoló előtt, nyilvános keretek között tartotta meg a nemzeti csapat tréningjét. Az biztos, hogy a Nationalelf szövetségi kapitányától ma nem érkezett a panasz a játékosok felfokozottságára, ugyanis a hétfői edzésen némi összezördülés alakult ki a Real Madrid-védő Antonio Rüdiger és a Borussia Dortmund-csatár Niclas Füllkrug között - tudta meg a Sport Bild.

A portál beszámolója szerint a nemzeti csapat sztárjai a tizenhatoson belül, több csapatra osztva, szűk helyen gyakoroltak, Rüdiger pedig többször is megfogta, és lehúzta az ellentétes csapatban játszó Füllkrugot. Aztán az egyik ilyen párharc után a támadó a földön maradt, és Rüdigert szidalmazta, miközben dühösen kiabált Mads Buttgereit edző felé:

„Miért nem fújod meg a sípot?!”

- kérdezte indulatosan. A csatár ezután Rüdigerhez ment, lökdösődni kezdtek, és verekedésbe is keveredtek volna, ha Sandro Wagner segédedző nem lép közbe, és nem választja szét a kakaskodókat.

Percekkel később ivószünet következett, ekkor még mindketten feldúltak voltak, Rüdiger gúnyosan tapsolt néhányszor, mire Wagner odament őt megnyugtatni. Füllkrug dühösen elviharzott mellettük, mire Rüdiger inkább külön ment és futott néhány kört a pálya körül.

A lap egyébként hozzátette, hogy Füllkrug és Rüdiger valójában nagyon jól kijönnek egymással, az U-válogatottakból ismerik egymást, Füllkrug például korábban még Rüdigert is azok közé a játékosok közé sorolta, akikkel a legjobban kijön a válogatottból.


Fotó: Dennis Brosda/ Sport Bild

Fotó: Dennis Brosda/ Sport Bild

Fotó: Dennis Brosda/ Sport Bild
Olvastad már?
Eb 2024: A Bayern német fiatalja kihagyja a torna nyitómeccsét - a Dortmund csatára cáfolta, hogy sérült lenne
A németek csatára, Niclas Füllkrug ott lehet az Európa-bajnokság pénteki nyitómeccsén, míg Aleksandar Pavlovic egyelőre nem állhat a házigazda rendelkezésére.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz