Kajaháború az Eb-n: A svájciak a fondüvel szívattak minket, az albánok a spagettivel az olaszokat - fotó, videó

Már ételfronton is megy a trollkodás az Európa-bajnokság országai, illetve szurkolótáborai között. A svájciak kezdték meg a sort.
Csakfoci.hu 2024. június 16., vasárnap 12:17
Már ételfronton is megy a trollkodás az Európa-bajnokság országai, illetve szurkolótáborai között. A svájciak kezdték meg a sort.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 16., vasárnap 12:17

"A fondü jobb, mint a gulyás" felirattal cukkolták a magyarokat a svájci drukkerek a két csapat szombati Eb-meccsén, a két nemzeti ételt viccesen összehasonlítva.

Hasonlóképp szellemes volt egy albán drukker is, aki az olasz szimpatizánsok szeme láttára tört el egy csomagnyi spagettit, ami valóságos szentségtörésnek számít Itáliában. Tegyük hozzá, az olasz szurkolók is partnerek voltak a trollkodásban és jót nevettek a látottakon. És végül ők nevethettek, hiszen csapatuk 2-1-re legyőzte a balkáni gárdát.

Mi viszont sajnos utólag sem örülhettünk Svájc ellen.

csakfoci.hu Suzukival jut el a magyar válogatott Eb-meccseire: auto.suzuki.hu

A rossz rajt után hogy látod a továbbjutási esélyeinket? Kattints és szavazz itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz