Fotó: mlsz.hu

Eb-lázban a magyarok: Több mint félmillió szurkoló igényelt jegyet a németek és a skótok elleni csoportmeccsre

Óriási volt az érdeklődés a magyar válogatott 2024-es Eb-mérkőzéseire.
Csakfoci.hu 2024. január 26., péntek 20:41
Fotó: mlsz.hu
Óriási volt az érdeklődés a magyar válogatott 2024-es Eb-mérkőzéseire.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. január 26., péntek 20:41

Hatalmas volt az érdeklődés a magyar szurkolók részéről a nyári Európa-bajnokság azon mérkőzéseinek belépőire, melyeken Marco Rossi tanítványai lépnek pályára.

A sorsolás után csütörtökön értesítették a drukkereket, hogy ki az, aki megvásárolhatja belépőit a találkozókra, az MLSZ az európai szövetségtől kérte ki az adatokat, amiből kiderült, hogy a magyar válogatott kölni összecsapására Svájc ellen több mint 400 ezer, a két stuttgarti találkozó mindegyikére, Németország és Skócia ellen pedig több mint 500 ezer jegyigénylés futott be.

A kölni stadion befogadóképessége 43 ezer fő, míg a stuttgartié 51 ezer, viszont az érintett válogatottak drukkerei "csak" 10-10 ezer jegyet kaptak a találkozókra, a fennmaradó belépőkre pedig szerte a világból bárki - akár Magyarországról is - pályázhatott. Az UEFA rendszerében a nyerteseknek január 31-ig van lehetőségük arra, hogy kifizessék belépőiket, és ha ezt nem teszik meg, akkor ezek a jegyek felszabadulnak, márciusban pedig újabb sorsolás dönt majd a gazdáikról.

A tornán Marco Rossi szövetségi kapitány együttese Svájccal június 15-én, Németországgal június 19-én, Skóciával pedig június 23-án játszik a csoportban, előbbivel Kölnben, utóbbi kettővel Stuttgartban. (MTI)

Olvastad már?
Magyar válogatott: Tízből kilenc magyar drukker nem kapott jegyet az Európa-bajnokságra - itt vannak a részletek
Az UEFA csütörtökön nyilvánosságra hozta, hogy az Európa-bajnokságra jegyet igénylő szurkolók közül kik jártak sikerrel. Az elmúlt 24 órában folyamatosan érkeznek szerkesztőségünkbe az elégedetlenkedő szurkolói reakciók, mondván nemcsak ők, hanem a környezetükben sem kapott senki jegyet. Honlapunk megpróbált utánajárni, hogy az UEFA milyen stratégia mentén osztotta szét a belépőket és mennyit kaptak a magyar szurkolók.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz