Eb 2024: Sérülés a magyar válogatott csoportriválisánál, kihagyhatja a mieink elleni mérkőzést az egyik leggólerősebb támadó - sajtóhír

Sajtóhírek szerint megsérült Breel Embolo, a svájciak támadója.
Csakfoci.hu 2024. május 15., szerda 16:22
Sajtóhírek szerint megsérült Breel Embolo, a svájciak támadója.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 15., szerda 16:22

Az rts.ch arról számolt be, hogy a Monaco svájci támadója, Breel Embolo combizomszakadást szenvedett, ami 3-4 hetes kihagyással járhat, így a támadónak valószínűleg a teljes Európa-bajnoki felkészülést ki kell hagynia.

Korábban még arról szóltak a hírek, hogy a csatár teljesen felépült korábbi keresztszalag-szakadásából, azonban most arról írtak, hogy ismét megsérült, és előreláthatólag nem tudni, pályára léphet a a magyar válogatott elleni, június 15-i csoportmérkőzésen. Mint ismert, a mieink egy hónap múlva Kölnben vívják majd a svájciakkal a torna második mérkőzését.

Olvastad már?
Az előző tornán óriási pechje volt, most fogadkozik a magyar válogatott támadó: "Rossz emlék ez, de az idei Eb-n szeretnék debütálni"
Ami három éve nem sikerült, az most összejöhet a remek formában lévő Gazdag Dánielnek, aki sorra dönti a rekordokat Amerikában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kovácsik Ádám
Az már biztosra vehető, hogy egy szezon után távozik Kovácsik Ádám a Mezőkövesdtől. Jó eséllyel a magyar élvonalban folytatja.
Ricardo Moniz
Hosszabb távra is kinevezhetik
A holland edző vezetésével négy bajnokin kilenc pontot szerzett, kiharcolta az európai kupát, így elérte a szezoncélt a Zürich.
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz