Fotó: sportskeeda.com

Foci Eb: Ezekkel a tippekkel még izgalmasabbá teheted az angol-dán elődöntőt*

Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet az Európa-bajnokság szerdai elődöntőjére.
Nyikes Zoltán 2021. július 7., szerda 12:52
Fotó: sportskeeda.com
Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet az Európa-bajnokság szerdai elődöntőjére.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. július 7., szerda 12:52

A szerda esti elődöntőben eldől, hogy Olaszország mellett Anglia vagy Dánia fog játszani az Európa-bajnokság vasárnapi fináléjában.

A társházigazda Anglia válogatottja 55 év szünet után juthat be újra nagy labdarúgótorna döntőjébe. Gareth Southgate csapata eddig remek formában játszik az Eb-n, öt mérkőzésén nem kapott gólt, ráadásul a fináléba jutásért hazai közönség előtt játszhat, és ha sikerrel veszi a Dánia jelentette akadályt, akkor a döntőben is a Wembley Stadionban lép majd pályára, ami extra motivációt jelenthet.

Kasper Hjulmand dán szövetségi kapitány tanítványai az első meccsükön történt sokkoló eset és vereség után magukra találtak, és bár a belgáktól még kikaptak, azt követően Oroszország, Wales, majd Csehország ellen összesen tíz gólt szereztek, és magabiztosan jutottak a legjobb négy közé. A dánok az 1984-es és az 1992-es Eb-n is ott voltak az elődöntőben, de a fináléba csak utóbbin jutottak be, és akkor meg is nyerték a trófeát. Anglia tavaly októberben, a Nemzetek Ligájában találkozott legutóbb a dánokkal, akik akkor 1-0-ra győztek a Wembleyben Christian Eriksen büntetőből szerzett góljával.

Ilyen előzmények után ismét megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

A háromesélyes fogadás egyértelműen az angolok esélyességét mutatja, hiszen a háromoroszlánosok győzelmére 1,72-es, a döntetlenre 3,50-es, míg a dánok sikerére 5,75-ös odds érhető el.

Úgy érezzük, hogy az angolok kapott gól nélküli sorozata az Eb-n a mai elődöntőben érhet véget, így mindenképpen érdemes lehet megfontolni a "mindkét csapat szerez gólt" opciót, ez a TippmixPro oldalán 2,20-as szorzóval fizet.

Harry Kane-től az Eb előtt sokat vártak a szakemberek és a szurkolók, ez a nyomás pedig csak még tovább nőtt a Tottenham támadóján a csoportkört követően, amikor is három mérkőzés után gól nélkül állt. A Németország ellen fejelt találatával azonban láthatóan lekerült róla a teher, Ukrajnának pedig már kétszer is beköszönt, ezért nem lenne meglepő, ha a remek formába kerülő csatár Dánia kapuját is bevenné, ez 2,10-es oddsot jelent a TippmixPro oldalán.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)


Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz