Eb-blama Romániában: Veszélybe került a csoportmeccs megrendezése is - videó

Egy nappal az első, Ausztria - Észak-Macedónia Eb-találkozó előtt a bukaresti Nemzeti Aréna játékra alkalmatlan volt a rázúduló, nagy mennyiségű esővíz miatt, még az osztrákok hivatalos edzése is elmaradt. Vasárnapra azonban fellélegezhettek a románok.
Dudás Gábor 2021. június 13., vasárnap 15:20
Egy nappal az első, Ausztria - Észak-Macedónia Eb-találkozó előtt a bukaresti Nemzeti Aréna játékra alkalmatlan volt a rázúduló, nagy mennyiségű esővíz miatt, még az osztrákok hivatalos edzése is elmaradt. Vasárnapra azonban fellélegezhettek a románok.
Szerző: Dudás Gábor 2021. június 13., vasárnap 15:20

Miután mind pénteken, mind szombaton komoly mennyiségű csapadék hullott Bukarestben, az esővíz nem kímélte a labdarúgó Európa-bajnokság C-csoportja mérkőzéseinek otthont adó Nemzeti Aréna játékterét sem. A gyepen valósággal állt a víz, az osztrák válogatottnak le kellett mondania a szombatra tervezett hivatalos edzését.

Ekkor komolyan felmerült, hogy a vasárnapi osztrák-északmacedón meccset is el kell majd halasztani, az UEFA illetékesei sajtóhírek szerint ezt a lehetőséget sem vetették el, látva a bukaresti pálya állapotát. Vasárnapra aztán nem csak az ég tisztult ki a román főváros felett, de a csoportmérkőzés megrendezése felől is eltűntek a "felhők", a friss hírek szerint végül meg tudják tartani a találkozót.

A Nemzeti Aréna egyike a kevés olyan Eb-helyszínnek, ahol hazai csapat nem játszik majd, Románia ugyanis nem jutott ki az Eb-re.

Eb-meccsek Bukarestben:

Június 13.: Ausztria – Észak-Macedónia

Június 17.: Ukrajna – Észak-Macedónia

Június 21.: Ukrajna – Ausztria

Június 28.: Nyolcaddöntő

Olvastad már?
A foci Eb teljes programja: Az összes eredmény egy helyen
Június 11-én, pénteken a Törökország-Olaszország csoportmeccsel kezdődött meg a labdarúgó Európa-bajnokság, és pontosan egy hónappal később kiderül, ki lesz a 11 országban megrendezésre kerülő kontinenstorna győztese.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz