Eb-blama Romániában: Veszélybe került a csoportmeccs megrendezése is - videó

Egy nappal az első, Ausztria - Észak-Macedónia Eb-találkozó előtt a bukaresti Nemzeti Aréna játékra alkalmatlan volt a rázúduló, nagy mennyiségű esővíz miatt, még az osztrákok hivatalos edzése is elmaradt. Vasárnapra azonban fellélegezhettek a románok.
Dudás Gábor 2021. június 13., vasárnap 15:20
Egy nappal az első, Ausztria - Észak-Macedónia Eb-találkozó előtt a bukaresti Nemzeti Aréna játékra alkalmatlan volt a rázúduló, nagy mennyiségű esővíz miatt, még az osztrákok hivatalos edzése is elmaradt. Vasárnapra azonban fellélegezhettek a románok.
Szerző: Dudás Gábor 2021. június 13., vasárnap 15:20

Miután mind pénteken, mind szombaton komoly mennyiségű csapadék hullott Bukarestben, az esővíz nem kímélte a labdarúgó Európa-bajnokság C-csoportja mérkőzéseinek otthont adó Nemzeti Aréna játékterét sem. A gyepen valósággal állt a víz, az osztrák válogatottnak le kellett mondania a szombatra tervezett hivatalos edzését.

Ekkor komolyan felmerült, hogy a vasárnapi osztrák-északmacedón meccset is el kell majd halasztani, az UEFA illetékesei sajtóhírek szerint ezt a lehetőséget sem vetették el, látva a bukaresti pálya állapotát. Vasárnapra aztán nem csak az ég tisztult ki a román főváros felett, de a csoportmérkőzés megrendezése felől is eltűntek a "felhők", a friss hírek szerint végül meg tudják tartani a találkozót.

A Nemzeti Aréna egyike a kevés olyan Eb-helyszínnek, ahol hazai csapat nem játszik majd, Románia ugyanis nem jutott ki az Eb-re.

Eb-meccsek Bukarestben:

Június 13.: Ausztria – Észak-Macedónia

Június 17.: Ukrajna – Észak-Macedónia

Június 21.: Ukrajna – Ausztria

Június 28.: Nyolcaddöntő

Olvastad már?
A foci Eb teljes programja: Az összes eredmény egy helyen
Június 11-én, pénteken a Törökország-Olaszország csoportmeccsel kezdődött meg a labdarúgó Európa-bajnokság, és pontosan egy hónappal később kiderül, ki lesz a 11 országban megrendezésre kerülő kontinenstorna győztese.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz