Dárdai a Herthának keresett új gyémántot a magyar-portugál Eb-meccsen is: "Van, hogy észreveszel egy játékost és tudod, hogy ő az, aki kell"

A német Bundesligában szereplő Hertha magyar szakvezetője, Dárdai Pál játékos-megfigyelőként is jelen van a budapesti Eb-meccseken.
Dudás Gábor 2021. június 17., csütörtök 15:11
A német Bundesligában szereplő Hertha magyar szakvezetője, Dárdai Pál játékos-megfigyelőként is jelen van a budapesti Eb-meccseken.
Szerző: Dudás Gábor 2021. június 17., csütörtök 15:11

Dárdai Pál nem csak családapaként (felesége, Mónika, valamint két kisebbik fia, Márton és Bence is vele tartott) látogatott ki a magyar-portugál Eb-csoportmeccsre, de Hertha-edzőként és játékosmegfigyelőként is érkezett a Puskás Arénába - derül ki a német Bild cikkéből.

- Ott vagyok minden meccsen, ahová kapok jegyet. A legutóbbi Európa-bajnokságon szúrtam ki a szlovák Dudát, aki utána a Herthához igazolt. Meglátjuk, most találok-e hasonlóan izgalmas játékost, mint ő volt - mondta Dárdai, aki a részben magyar rendezésű U21-es Eb több találkozóján is ott volt.

- Az új csillagok, a csiszolatlan gyémántok ismerik a mérkőzésekre kilátogató edzők és a scoutok többségét.

Szerencsére és jó érzékre is szükséged van egy-egy futballista felfedezésekor. Nehéz ezt pontosan elmagyarázni: van, hogy észreveszel egy játékost és azonnal tudod, hogy "igen, ő az", aki illeni fog a csapatodba

- tette hozzá a korábbi magyar kapitány.

A német lap szerint Dárdai a magyar-francia és a portugál-francia csoportmeccsen is ott lehet majd Budapesten.

Olvastad már?
Eb 2020: Öt olasz a torna álomcsapatában, Ronaldo kimaradt - az összes hír az Európa-bajnokságról itt!
Június 11. és július 11. között, 12 UEFA-tagország 11 városában - köztük Budapesten - rendezik meg a 2020-ról idénre halasztott labdarúgó Európa-bajnokságot, amelyen a magyar válogatott is részt vesz. A csakfoci.hu részletesen foglalkozik az Eb-vel és minden vele kapcsolatos hírrel Eb-rovatában!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Tovább az összes átigazoláshoz