Hivatalos: A kizárás ellenére is pályára lép az NB II-ben a Balmazújváros

A felnőtt keret jelentős része nélkül is játékra kész a hajdúsági csapat, amíg a döntés nem lép jogerőre.
Csakfoci Admin 2019. augusztus 4., vasárnap 11:59
A felnőtt keret jelentős része nélkül is játékra kész a hajdúsági csapat, amíg a döntés nem lép jogerőre.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. augusztus 4., vasárnap 11:59

Már hónapokkal korábban felröppentek olyan híresztelések, melyek szerint a Balmazújvárosnak további tőkeinjekcióra lesz szüksége az NB II-ben való induláshoz, majd később a futballklubot üzemeltető kft. július 26-ig kapott határidőt a Magyar Labdarúgó Szövetségtől 196 millió forintos tőkehiánya pótlására. Mint ismert, a klub nem teljesítette a kiszabott feltételt, így az MLSZ licencadó bizottsága megvonta a csapat másodosztályú indulási jogát. A döntés hátterét a klub részéről Dr. Tiba István ismertette.

Olvastad már?
Ezért nem indulhat a Balmazújváros az NB II-ben: "Sajnáljuk, hogy az egyéni bosszúja motiválta"
Mint ismert, hétfőn az MLSZ megvonta a licencet a másodosztályú Balmazújvárostól, amely képviseletében Dr. Tiba István nyilatkozott a döntés hátteréről.
Elolvasom

Vasárnap délelőtt az is hivatalossá vált, hogy a Balmazújváros még pályára lép az NB II. idei kiírásának 1. fordulójában a Siófok vendégeként, hiszen a szövetség döntése még nem jogerős, ezt a balmazfoci.hu oldalon jelentette be a klub.

A csakfoci.hu információi szerint a hajdúsági csapat fiataljaival fog kiállni, mivel a felnőtt keret játékosainak jelentős része a kialakult helyzet miatt elhagyta az együttest.

A klubhonlap közleményében megköszöni a Magyar Labdarúgó Szövetség munkatársainak, valamint a Hajdú-Bihar megyei Igazgatóságnak azt az áldozatos munkáját, mely elmondásuk szerint "még a munkaidejükön túlra is elhúzódott".

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz