Vidi: Három Serie A-klub is vinné a magyar válogatott játékost

Olasz sajtóhírek szerint három helyi élvonalbeli csapat is felfigyelt az Európa Ligában Vinícius Paulóra, a MOL Vidi FC brazil származású, de magyar válogatott védőjére.
Dudás Gábor 2018. november 23., péntek 14:29
Olasz sajtóhírek szerint három helyi élvonalbeli csapat is felfigyelt az Európa Ligában Vinícius Paulóra, a MOL Vidi FC brazil származású, de magyar válogatott védőjére.
Szerző: Dudás Gábor 2018. november 23., péntek 14:29

Az átigazolási hírekben "utazó"olasz Calciomercato számolt be arról, hogy a Genoa, a SPAL és a Frosinone együttese is élénken érdeklődik a MOL Vidi FC és a magyar válogatott védője, Vinícius Paulo iránt.

A 28 éves bekk 2011-ben került Brazíliából az NB I-be és azóta oszlopos tagja az Európa Liga-főtáblás fehérvári alakulatnak. Az olaszok szerint épp ebben a sorozatban, elsősorban a Chelsea elleni csoportmérkőzésen figyelt fel rá a három Serie A-klub, amely már januárban ajánlatot tehet akár a válogatott játékosért.

A nemzeti csapatban eddig 7-szer szerepelt Vinícius árát jelenleg 900 ezer euróra taksálja a Transfermarkt.

Olvastad már?
Vidi-titkok: “Akik eddig elutasítottak minket, most azok is kíváncsiak ránk” - 8000 játékost figyelnek (exkluzív)
Hogyan kerül egy 2 éve még 5 millió eurós válogatott középpályás Fehérvárra, hogy aztán győztes gólt fejeljen az EL-csoportkörben? Hány játékost tartanak most tűzben? Sikeres-e a Vidi átigazolási politikája? Kérdések, amelyre választ kapunk az alábbi interjúban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz