Videoton: A Partizan ezúttal a fehérváriak alapemberét akarja – így áll az ügye

A szerb sajtó szerint a Partizan a Videoton játékosával, Loic Negóval erősítene a nyári átigazolási időszakban. A fehérváriak azonban biztosan nem engednék el olcsón alapemberüket.
Budai László 2018. május 25., péntek 8:47
A szerb sajtó szerint a Partizan a Videoton játékosával, Loic Negóval erősítene a nyári átigazolási időszakban. A fehérváriak azonban biztosan nem engednék el olcsón alapemberüket.
Szerző: Budai László 2018. május 25., péntek 8:47

A szerb sajtó ismét szóba hozta a Partizan Belgrádot a Videotonnal. A telegraf.rs ezúttal arról ír, hogy a belgrádi együttes a fehérváriak egyik kulcsjátékosát, Loic Negót szemelte ki magának.

Vidi-Partizan: Fordított út

Érdekesség, hogy eddig elsősorban a Videoton szerződtetett partizanos múltú játékosokat. Danko Lazovic, Marko Scepovic és Stefan Scepovic is megjárta a belgrádi együttest, de a vezetőedző, Marko Nikolic is azt követően érkezett tavaly nyáron, hogy a szerb egyesülettel duplázott.

A Vidi alapembere kell a Partizannak

Nego esetében abszolút alapemberről van szó. A francia labdarúgó az eddigi 31 fordulóból 26-szor kezdett, háromszor pedig becserélték. Ráadásul ebben a szezonban van hat NB I-es gólja is.

Tavaly 32, tavalyelőtt 26 meccse volt, akkor is lőtt hat, illetve két gólt. A szerbek megemlítik, hogy Nego korábban volt az AS Roma tulajdonában is – igaz, nem játszott az olaszoknál -, de megjárta a Standard Liége-t, a Charltont és az Újpestet is.

Nem mehetne ingyen

A Telegrafnál arról írnak, hogy Nego szerződése a szezon végén lejár, így a Partizan jó üzletet köthetne, hiszen nem kellene fizetni a 27 éves, jobbhátvédként és jobbszélsőként is bevethető játékosért. A szerbek a hírek szerint már hosszú ideje figyelik őt, így pontosan tisztában vannak a képességeivel.

A kinti hírekkel ellentétben azonban úgy tudjuk, a Partizan biztosan nem vihetné ingyen Negót, ugyanis a labdarúgót 2021-ig szerződést köti a Videotonhoz. A klub vélhetően nem engedné el olcsón fontos játékosát, ennek fényében pedig megkérdőjeleződhet az üzlet.

Szintén a szerb sajtó írt arról a héten, hogy a néhány hete a Partizannal szóba hozott Marko Nikolic 2021-ig szóló szerződést hosszabbít a Videotonnal, így biztosan nem tér vissza Belgrádba.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz