Marko Nikolic megegyezett a Videotonnal, és 2021-ig szóló szerződést ír alá – számoltak be a hírről Szerbiában, a  mozzartsport.com honlapon. Úgy tudják, Fehérváron már a legfontosabb, hétvégi, Honvéd elleni bajnoki előtt biztosították az edzőt arról, hogy hosszabb távon számítanak rá a jövőben. Amennyiben az együttes nyer vasárnap, biztosan aranyérmet ünnepelhet.

Nikolic: Plusz két év

A szerb edző tavaly nyáron érkezett a fehérváriakhoz, és akkor két esztendőre, azaz 2019 nyaráig írt alá. A csapattal remekül kezdett az Európa Ligában, kiverte a francia élvonalbeli Bordeaux-t is, és a playoff-körig jutott, igaz, ott aztán egy hazai 4-0-s vereséggel búcsúzott. Éppen a tréner korábbi együttese, a Partizan ejtette ki őket.

Bár a Magyar Kupából már ősszel kiesett a Vidi, a tavaszi hajrában a Fradi botlásait kihasználta, megelőzte a zöld-fehéreket a bajnokságban, és ha utolsó két találkozójából csak egyet is megnyer, biztosan aranyérmes az NB I-ben.

Nikolic a hírek szerint újabb két évre ír alá, így 2019 helyett 2021-ig szól majd kontraktusa.

A Partizan már lépett is

Nemrégiben arról írtak szerb lapok, hogy Marko Nikolic is esélyes a Partizan kispadjára. A jelek szerint azonban nem tér vissza korábbi együtteséhez.

Szintén a mozzartsport.com mai híre, hogy a Partizan már lépett is, és Ilija Stolicát nevezi majd ki új vezetőedzőjének. A tréner ebben a szezonban a Vojvodinát irányította. A Partizan szerdán még Szerb Kupa-döntőt játszik, ezután azonban hivatalosan is megtörténhet Stolica kinevezése.