NB I: Európa Ligát megjárt játékost igazolt, hosszabbítást is bejelentett a bennmaradt csapat - hivatalos

A kiesett Balmazújvárosból erősített a Szombathelyi Haladás. Az előző idényben az NB I-ben nyolcadikként végző klub 33 éves játékosa szerződéshosszabbítását is bejelentette.
Csakfoci Admin 2018. június 23., szombat 16:25
A kiesett Balmazújvárosból erősített a Szombathelyi Haladás. Az előző idényben az NB I-ben nyolcadikként végző klub 33 éves játékosa szerződéshosszabbítását is bejelentette.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. június 23., szombat 16:25

Hosszabbított a 136 NB I-es meccsnél járó Grumics

Újabb szombathelyi futballista hosszabbított szerződést a Haladással. A szerb-magyar Miroszlav Grumics szerződése június 30-án lejár, és a több poszton is bevethető, Michal Hippnél elsősorban védekező középpályásként szereplő futballista egy évvel, 2019. június 30-ig meghosszabbította szerződését - írja a Haladás hivatalos honlapja. A 33 esztendős labdarúgó eddigi pályafutása során 136 NB I-es bajnokin 27 gólt szerzett.

Ukrán védővel erősítettek

A szombathelyi klub bejelentette az előző idényben a Balmazújvárosban futballozó Jurij Habovda szerződtetését is. Az elsősorban jobb oldali védőként, de középpályásként is bevethető labdarúgó hétfőtől már új csapatánál készül. Az élvonaltól búcsúzó Balmazújvárosban a 2017/18-as idényben 29-szer lépett pályára kezdőként, korábban az ukrán Dinamóval 2016-ban az Európa-ligában is szerepelt, csapata mind a hat EL-meccsén játszott.

KÖVESD AZ ÖSSZES HAZAI ÁTIGAZOLÁSI HÍRT EGY HELYEN, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ROVATUNKBAN!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz