NB I: A hírhedt román futballvezér már 1 millió euróért is eladná a Vidinek szuperdrága játékosát

Román sajtóhírek szerint Malcom Edjouma, az FCSB középpályása nyáron távozhat Bukarestből és állítólag a MOL Fehérvár figyelmét is felkeltette.
Póczik Dávid 2022. november 23., szerda 17:02
Román sajtóhírek szerint Malcom Edjouma, az FCSB középpályása nyáron távozhat Bukarestből és állítólag a MOL Fehérvár figyelmét is felkeltette.
Szerző: Póczik Dávid 2022. november 23., szerda 17:02

A román digisport.ro arról számolt be, hogy az FCSB hírhedt tulajdonosa, Gigi Becali három játékosától is megválna a nyári átigazolási időszakban. A portál szerint köztük van a 26 éves, francia-marokkói kettős állampolgárságú védekező középpályás, Malcom Edjouma is, akit az NB I-ben szereplő MOL Fehérvár is figyel - állítják.

Edjouma idén januárban 330 ezer euróért érkezett a román fővárosiakhoz, akik nyáron még irreálisan sok pénzt, 5 millió eurót kértek volna a játékosért, azonban a francia játékos most már 1 millió euróért is elérhetővé válhat. A 191 cm magas labdarúgóért nyáron a Toulouse is érdeklődött, de a franciák végül nem fizették ki az 5 millió eurós kivásárlási árat.

Edjouma a PSG utánpótlásából kikerülve játszott a Toulouse ificsapatában is. 2020 januárjában a középpályás elhagyta Franciaországot és a román Viitorul csapatához igazolt ingyen. Fél évvel később a belga KSV Roeselare együtteséhez került, azonban itt mindössze egy hónapot töltött el. Pár hónapig klubnélküli játékos volt, majd 2021 februárjában végül a Botosani szerződtette. Innen került az FCSB-hez, ahol azóta 36 mérkőzésen 5 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Edjouma szerződése 2026 júniusában jár le.

Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
A Freiburgban játszó Sallai Roland édesapja, Sallai Tibor elárulta, hogy valóban vannak érdeklődők a fia iránt.
Kecskemét
Temesvári Attila
A csakfoci.hu információja szerint a Kecskemét a Szeged középhátvédjét, Temesvári Attilát akarja leigazolni.
MTK Budapest
Merényi Ádám
Profi szerződést írt alá az MTK Budapestnél a 18 éves Merényi Ádám. A 2004-es születésű, saját nevelésű labdarúgó már több mint egy éve bemutatkozott a felnőtt futballban és alapembere az ifi BL-ben sikeres csapatnak.
Tovább az összes átigazoláshoz
Neked ajánljuk