NB I: A hírhedt román futballvezér már 1 millió euróért is eladná a Vidinek szuperdrága játékosát

Román sajtóhírek szerint Malcom Edjouma, az FCSB középpályása nyáron távozhat Bukarestből és állítólag a MOL Fehérvár figyelmét is felkeltette.
Póczik Dávid 2022. november 23., szerda 17:02
Román sajtóhírek szerint Malcom Edjouma, az FCSB középpályása nyáron távozhat Bukarestből és állítólag a MOL Fehérvár figyelmét is felkeltette.
Szerző: Póczik Dávid 2022. november 23., szerda 17:02

A román digisport.ro arról számolt be, hogy az FCSB hírhedt tulajdonosa, Gigi Becali három játékosától is megválna a nyári átigazolási időszakban. A portál szerint köztük van a 26 éves, francia-marokkói kettős állampolgárságú védekező középpályás, Malcom Edjouma is, akit az NB I-ben szereplő MOL Fehérvár is figyel - állítják.

Edjouma idén januárban 330 ezer euróért érkezett a román fővárosiakhoz, akik nyáron még irreálisan sok pénzt, 5 millió eurót kértek volna a játékosért, azonban a francia játékos most már 1 millió euróért is elérhetővé válhat. A 191 cm magas labdarúgóért nyáron a Toulouse is érdeklődött, de a franciák végül nem fizették ki az 5 millió eurós kivásárlási árat.

Edjouma a PSG utánpótlásából kikerülve játszott a Toulouse ificsapatában is. 2020 januárjában a középpályás elhagyta Franciaországot és a román Viitorul csapatához igazolt ingyen. Fél évvel később a belga KSV Roeselare együtteséhez került, azonban itt mindössze egy hónapot töltött el. Pár hónapig klubnélküli játékos volt, majd 2021 februárjában végül a Botosani szerződtette. Innen került az FCSB-hez, ahol azóta 36 mérkőzésen 5 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Edjouma szerződése 2026 júniusában jár le.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz