Klubot és országot váltott az MTK játékosa - hivatalos

Khaly Thiam Oroszország után Bulgáriában folytatja pályafutását, aláírt az egyik legsikeresebb helyi klubhoz a szenegáli középpályás.
Dudás Gábor 2018. február 14., szerda 19:24
Khaly Thiam Oroszország után Bulgáriában folytatja pályafutását, aláírt az egyik legsikeresebb helyi klubhoz a szenegáli középpályás.
Szerző: Dudás Gábor 2018. február 14., szerda 19:24

A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően Bulgáriában folytatja pályafutását Khaly Thiam, az MTK szenegáli középpályása, aki az utóbbi fél évet Oroszországban, a Dinamo Moszkva csapatánál töltötte, de a napokban szakított ottani klubjával.

A Levszki Szófia szerdán bejelentette a 23 éves játékos érkezését és az aláírása pillanatait is megörökítették. Információink szerint a Levszki is kölcsönben szerezte meg Thiam játékjogát az MTK-tól, de opciós joga lesz a védekező középpályás végleges megvásárlására.

Thiam öt évvel ezelőtt került Magyarországra, két NB I-es csapatban is játszhatott, és tavaly nyáron a Ferencvárosnál is felmerült a szerződtetése.

Thiam december elején egyébként hosszabb interjút is adott a csakfoci.hu-nak – kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Tovább az összes átigazoláshoz