Az egyik kiesőtől érkezett a Haladás első nyári igazolása - hivatalos

Bejelentette első nyári igazolását a Szombathelyi Haladás: a vasiak az élvonalból kiesett Balmazújváros alapemberével, Tamás Lászlóval erősítenek.
Csakfoci Admin 2018. június 13., szerda 19:27
Bejelentette első nyári igazolását a Szombathelyi Haladás: a vasiak az élvonalból kiesett Balmazújváros alapemberével, Tamás Lászlóval erősítenek.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. június 13., szerda 19:27

Megvan az NB I nyolcadik helyén végzett Szombathelyi Swietelsky-Haladás első nyári igazolása. Az NB I-től búcsúzott Balmazújváros belső védője, a 30 éves Tamás László 2+1 éves szerződést kötött a klubbal - írja a vasi együttes klubhonlapja.

A korábban Pécsett, Szentlőrincen, a Vasasban, az ausztriai Kopfingban, majd Siófokon szerepelt játékos két éve érkezett a Balmazújvároshoz, amellyel első szezonjában az élvonalba jutott, a nemrég befejeződött idényben pedig az utolsó pillanatokig versenyben voltak az NB I-ben maradásért. A 2017/2018-as szezonban 29 bajnokin szerepelt a hajdúsági együttesben, ezeken két gólig jutott. Tamás László szabadon igazolhatóként érkezett Szombathelyre.

"Könnyen megegyeztünk a Haladás vezetőivel, nem kellett sokat győzködni, hogy aláírjak: egy nagy múltú vidéki fellegvárról van szó, szimpatikus csapattal - mondta aláírása után Tamás a haladas.hu-nak. - Ami a Haladással kapcsolatos emlékeimet illeti, az ősszel Sopronban 3-1-re kikaptunk, már akkor masszív csapat benyomását keltette új csapatom és tavasszal Szombathelyen is jó meccset vívtunk. A balmazi mérkőzésünkön viszont nem szerepeltem. Olyan játékosok alkotják a Haladást, akiket nem kell bemutatni – gondolok például a válogatottsági csúcstartó Király Gáborra vagy akár Halmosi Péterre. Ellenfélként tehát sok szombathelyi játékossal találkoztam, személyesen még egyikükkel sem, de például korábbi csapattársam, Jagodics Bence bátyja, Márk, ugye a Haliban futballozik. Elsősorban bal oldali belső védőként számíthat rám Michal Hipp, de persze ott játszom, ahol szükség van rám.

A terveim? Szeretnék minél többet játszani, és kivívni a szurkolók elismerését. A Haladással pedig minél előbbre akarok végezni, nem szeretnék idegeskedni az esetleges kiesés miatt, ami a 12 csapatos NB I-ben nem egyszerű, de hiszem, hogy megoldjuk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz