A Fradi szélsőjét több mint 200 millióért vinnék a szomszédból

Amadou Moutarit nézte ki magának az osztrák Austria Wien, amely több mint félmillió eurót is megadna a nigeri labdarúgóért.
Budai László 2018. május 22., kedd 11:06
Amadou Moutarit nézte ki magának az osztrák Austria Wien, amely több mint félmillió eurót is megadna a nigeri labdarúgóért.
Szerző: Budai László 2018. május 22., kedd 11:06

Az osztrák krone.at értesülései szerint az Austria Wien több játékossal erősítene a gyengébb szezon után – a csapat egy fordulóval a zárás előtt csak a hetedik az első osztályban. A bécsiek egyik kiszemeltje a Ferencváros nigeri futballistája, Amadou Moutari.

Moutariért több száz milliót adnának

Úgy tudják, az Austria 700 ezer eurót, azaz kb. 222 millió forintot is megadna a játékosért.

A 24 éves játékos nem is volt első számú szélsője a zöld-fehéreknek, Joseph Paintsil (aki irányítót is játszott) és Varga Roland is előtte volt, de Nagy Dominiknek is egyre több lehetőséget adtak visszatérése után. Moutari 15 bajnokin kezdett ebben a szezonban, 11-szer pedig becserélték.

Friss hír, hogy a Fradi is erősítene: a Levszki Szófiától érkezhet az új balhátvéd.

Olvastad már?
Fradi: 26-szoros bajnoktól érkezhet az új balhátvéd - ennyibe kerülhet
Ivan Goranovval, a Levszki Szófia játékosával erősítene a Ferencváros. Thomas Doll látta is őt játszani.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz