A La Ligában ül kispadra a korábbi Diósgyőr-edző - hivatalos

Manuel Pellegrini kérésére a spanyol élvonalban szereplő Real Betis szakmai stábjában fog dolgozni Fernando, aki korábban a Diósgyőr játékosa és vezetőedzője is volt.
Nyikes Zoltán 2020. július 31., péntek 17:32
Manuel Pellegrini kérésére a spanyol élvonalban szereplő Real Betis szakmai stábjában fog dolgozni Fernando, aki korábban a Diósgyőr játékosa és vezetőedzője is volt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. július 31., péntek 17:32

Péntek délután a spanyol élvonalban szereplő Real Betis a hivatalos oldalán jelentette be, amiről honlapunk korábban spanyol sajtóhírekre hivatkozva már beszámolt: az újdonsült vezetőedző, Manuel Pellegrini

szakmai stábjában kap helyet a Diósgyőri VTK korábbi trénere, Fernando Fernández.

Az NB I-ben 2018 áprilisa és 2019 szeptembere között tevékenykedő spanyol szakember még játékos-pályafutása során ismerkedett meg a többek között a Real Madridot, a Manchester Cityt és a Villarrealt is irányító Pellegrinivel, aki 2010 novemberétől 2011 nyaráig volt Fernando vezetőedzője a Málagánál.

Fernando mellett szintén asszisztensedzőként fog dolgozni Pellegrini szakmai stábjában Rubén Cousillas, továbbá José Cabello, Félix Fernández Cao és Toni Doblas is a sevillai együttes alkalmazásába állt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh Hunor Vajk
Hosszú távú szerződést írt alá a dán Köbenhavnnál az U17-es magyar válogatott játékos, Németh Hunor Vajk.
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Tovább az összes átigazoláshoz