Az első félidő kisebb magyar lehetőségeket hozott csak, inkább a küzdelem dominált a pályán. Nem tudta azonban megdolgoztatni a román kapust igazán az U17-es csapat, mert az ellenfél tizenhatosánál rendre hiba csúszott a játékba.

A fordulás után veszélyesebbé váltak a románok támadásai is, de magyar helyzetek is akadtak, például a 65. percben, amikor egy jobb oldali szabadrúgás után Mester előtt adódott nagy lehetőség, majd Zuigéber fejese tévesztett célt. Három perccel később Hegyinek kellett nagyot védenie egy 23 méteres román szabadrúgás után, de a hajrában is volt egy komoly bravúrja a fiatal magyar hálóőrnek.

A helyzetek végül kimaradtak mindkét oldalon, maradt  0-0 Telkiben. A Preisinger Sándor vezette magyar korosztályos csapat a litván és a szerb válogatott ellen folytatja majd szereplését és próbálja meg kiharcolni a csoport első két helyének valamelyikét, amelyek biztos elitkörös szereplést jelentenének válogatottunk számára.

A csoport másik vasárnapi meccsén Szerbia 2-1-re verte a litvánokat.

U17-es Eb-selejtező:

Magyarország – Románia 0-0

Magyarország: Hegyi Krisztián – Buna Gábor, Balogh Botond, Posztobányi Patrik, Bekker Roland – Kata Mihály, Ominger Gergő (Baráth Péter, 63.) – Komáromi György (László Dávid, 91.), Mester Csaba (Molnár Rajmund, 81.), Zuigeber Ákos – Németh András (Szalay Szabolcs, 81.)