A csakfoci.hu szombaton úgy értesült, az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic a Kaposvár elleni meccs előtt injekciót is kapott a somogyi megyeszékhely egyik kórházában, de így sem múltak el a fájdalmai, le sem tudott ülni a kispadra. Helyette Víg Péter másodedző irányított. Értesüléseinket az újpesti klub sajtófőnöke is megerősítette.

Az 51 éves szerb tréner hétfőn a klubhonlapnak nyilatkozott az állapotáról, miután a mai edzésen már ő irányította a csapatot.

Köszönöm az érdeklődést, sajnos ez ilyen, frontokra mindig rosszabb, kell pár nap pihenés, de nyugodtan mondhatom, most már sokkal jobban vagyok, készen állok a Puskás elleni mérkőzésre – mondta Vignjevic az ujpestfc.hu-nak.

A mostani szezon elején beszámoltunk arról, hogy a DVTK elleni mérkőzésen úgy irányította csapatát a kispadról a lila-fehérek edzője, hogy nem sokkal korábban infúziót kapott, derékproblémája miatt menni is alig tudott.

Még a Puskás Akadémia elleni nyitómeccs előtt kezdődtek a fájdalmaim, és mint kiderült, gerincsérvem van, ami nyomja az ideget, így valóban pokoli volt az első néhány nap. Szerencsére kiderült, hogy műtétre nincs szükségem, kaptam gyógyszereket, hamarosan pedig a kezelés is elkezdődik, de már most jobban érzem magam, mint pár napja, amikor volt, hogy nem éreztem egyáltalán a bal lábamat. Remélem, minél előbb teljesen rendbejövök majd – nyilatkozta a csakfoci.hu-nak augusztus közepén a lila-fehérek vezetőedzője, akinek a hétvégi, Kaposvár elleni bajnoki előtt kiújultak a derékproblémái.

Az Újpest 11 forduló alatt 14 pontot gyűjtött, és a hetedik helyen áll az OTP Bank Liga tabelláján.

Újpest: Vignjevic kórházba került, meccselni sem tudott – ez áll a háttérben