Már a mostani szezon elején is beszámoltunk arról, hogy a DVTK elleni mérkőzésen úgy irányította csapatát a kispadról az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic, hogy nem sokkal korábban infúziót kapott, derékproblémája miatt menni is alig tudott.

– Még a Puskás Akadémia elleni nyitómeccs előtt kezdődtek a fájdalmaim, és mint kiderült, gerincsérvem van, ami nyomja az ideget, így valóban pokoli volt az első néhány nap. Szerencsére kiderült, hogy műtétre nincs szükségem, kaptam gyógyszereket, hamarosan pedig a kezelés is elkezdődik, de már most jobban érzem magam, mint pár napja, amikor volt, hogy nem éreztem egyáltalán a bal lábamat. Remélem, minél előbb teljesen rendbejövök majd – nyilatkozta a csakfoci.hu-nak augusztus közepén a szerb vezetőedző.

A csakfoci.hu ezúttal úgy értesült, hogy kiújultak Vignjevic derékproblémái,

a Kaposvár elleni mérkőzés előtt injekciót is kapott a somogyi megyeszékhely egyik kórházában, de így sem múltak el a fájdalmai, ezért le sem tudott ülni a kispadra.

A lefújást követően Víg Péter másodedző nyilatkozott helyette. Információnkat az újpesti klub sajtófőnöke is megerősítette.

NB I: Pontokat hullajtott a Fradi és a Vidi is, Zsótér-bombagól is kellett az Újpest-győzelemhez – eredmények