Nem a legszebb heteket éli a Puskás Akadémia: a csapat az elmúlt három mérkőzésén nem szerzett pontot a bajnokságban, majd múlt héten szombaton, a Diósgyőr ellen idegenben elszenvedett 3-0-s vereség után, Hornyák Zsolt vezetőedző utóbbi idők legemlékezetesebb edzői nyilatkozatát adta.

A felcsútiaknál továbbra sem múltak el a problémák, hiszen a sportal.bg információi szerint Kamen Hadzsiev bokasérülést szenvedett csapata múlt csütörtöki edzésén. Bokája bedagadt, sérülése nem komoly, viszont azóta készült orvosi jelentések után speciális rehabilitációs kezeléseket ajánlottak neki, amit a jövő héten fog elkezdeni. A lap úgy tudja, a rutinos középső védő tíz nap kihagyásra számíthat, így nem léphet pályára a most szombaton esedékes ZTE elleni, valamint kérdéses a játéka a november 7-i Paks elleni találkozón.

Hadzsiev kulcsszerepet tölt be a védelemben, utoljára a Ferencváros elleni bajnokin volt a kezdőcsapat tagja, az MTK Budapest ellen nem kapott lehetőséget. Legutóbb a DVTK ellen már a keretben sem volt.

A felcsúti edző elképesztő kifakadása: “Vagy én, vagy ők; nem szeretik egymást a játékosok” – értékelések