A német élvonalbeli RB Leipzig hivatalos honlapja szerdán arról számolt be, hogy a téli átigazolási időszakban 20 millió euróért szerződtetett középpályás már egyéni edzéseken vesz részt.

Julian Nagelsmann vezetőedző megjegyezte: a 20 éves játékos aligha lesz bevethető jövő kedden a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első felvonásán.

Szoboszlai Dominik is egyéni edzéseket végzett a pályán. Rendben van, de egyelőre nem lehet megjósolni, mikor térhet vissza – fogalmazott a német szakember.

Mint ismert, a német csapat, amelynek Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik révén három magyar válogatott játékosa is van, azért nem tudja hazai pályán fogadni a riválisát, mert a német hatóságok lezárták a határokat olyan országok, így Nagy-Britannia előtt is, ahol a koronavírus új variánsa terjed.

A szigorú német beutazási szabályok miatt a mérkőzést a Puskás Arénában, nézők nélkül rendezik meg, amelynek szervezője hivatalosan a német Lipcse együttese, amely az UEFA ajánlását is figyelembe véve választotta ki a budapesti helyszínt – olvasható az MLSZ honlapján lévő beszámolóban. (MTI/csakfoci.hu)

Itt a nagy bejelentés: Szoboszlai visszatért