Mint arról a csakfoci.hu kedden beszámolt, Oroszországból származó információink szerint a DVSC magyar válogatott középpályása és kulcsembere, Bódi Ádám teljesítményére felfigyelt a 13-szoros bajnok CSZKA Moszkva, amely komolyan érdeklődik a játékos iránt. A moszkvaiak az albán Kukesi elleni Európa Liga-selejtezőket követően vásárolhatták volna ki debreceni szerződéséből Bódit, ám váratlan fordulat következett be az ügyben.

A középpályás ugyanis bokasérülést szenvedett, emiatt biztosan kihagyja az EL 1. selejtezőkörét és esetleges klubváltására is komoly kihatással van a balszerencsés esemény.

A bokám folyamatosan fáj, és egy darabig biztosan nem tudok pályára lépni. Nagyon sajnálom, hogy ki kell hagynom az albánok elleni mindkét meccset. Vártam már, hogy valamelyik európai kupában ismét pályára léphessek a DVSC színeiben, hiszen az előző két szezonban nem szerepeltünk a nemzetközi porondon, és nagyon szerettem volna segíteni a játékommal. Korábban én is átéltem nagy pillanatokat a Lokival, bíztam benne, ezúttal is így lesz.

Egy sérülés soha nem jön jókor, de ez most a lehető legrosszabbkor jött, hiszen a nemzetközi szereplés mellett eleshetek egy külföldi szerződés esélyétől is. Több országból érdeklődtek irántam, lett volna lehetőségem egy másik bajnokságban futballozni, sajnos azonban ez a lehetőség egyelőre elúszni látszik.

A napokban több orvossal konzultáltam, velük együtt keressük a legjobb megoldást, hogy minél hamarabb felépüljek – nyilatkozta Bódi a dvsc.hu-nak.