Rövid fehérvári kitérő után az előző két NB I-es idényt már újra nevelőegyesületénél, a Debreceni VSC-nél töltötte Bódi Ádám, aki a 2018/19-es idényben csapata egyik legjobbja volt, miután 31 bajnokin 7 góllal és 9 gólpasszal zárt.

Honlapunk Oroszországból származó információja szerint az egyszeres magyar válogatott középpályás teljesítményére felfigyelt a 13-szoros bajnok – 6-szoros orosz, 7-szeres szovjet bajnok – CSZKA Moszkva, amely komolyan érdeklődik iránta.

Úgy tudjuk, hogy a debreceniek szélsője az albán Kukesi elleni Európa Liga-selejtező mindkét felvonásán még Herczeg András vezetőedző rendelkezésére fog állni,

ám az azt követő időszakban komoly esély van arra, hogy létrejöjjön a klubváltás.

Az oroszok szeretnék kivásárolni a magyar válogatott játékost, és értesüléseink szerint olyan mértékű lehet az ajánlatuk, amely a klub és a játékos számára is elfogadhatónak tűnik.

Az orosz sztárcsapat az előző évtizedekben szinte rendszeres Bajnokok Ligája-indulónak mondhatja magát, a következő idényben azonban “csak” az Európa Liga-csoportkörben kezdi meg a szereplését a nemzetközi porondon, miután az előző szezonban a negyedik helyen végzett hazája bajnokságában. A CSZKA keretében több jól csengő név is megtalálható, így például a 30 millió euróra taksált brazil-orosz Mario Fernándes, az Evertontól nemrég igazolt horvát válogatott Nikola Vlasic, vagy éppen az orosz válogatott meghatározó emberei közé tartozó Fedor Salov, Alan Dzagojev és Igor Akinfejev.