Nagy fizikai terhelés során – ilyen például az alapozás- gyakran előfordul, hogy a sportoló izomzata elfárad és berövidül. Ilyen esetekben az izomzat lazítása és az adott területen a keringés javítása a legfontosabb.

Ehhez kitűnően használható a “fascia kés”, aminek a segítségével lehetővé válik az egészséges, flexibilis fascia hálózat fenntartása és kialakítása. Használata során megnövekedik a véráram a szövetekben valamint az izmok mozgástartománya.

#Repost @gyoriaudietokc_official with @get_repost・・・Nagy fizikai terhelés során -ilyen például az alapozás- gyakran előfordul, hogy a sportoló izomzata elfárad és berövidül. Ilyen esetekben az izomzat lazítása és az adott területen a keringés javítása a legfontosabb. Ehhez kitűnően használható a “fascia kés”, aminek a segítségével lehetővé válik az egészséges, flexibilis fascia hálózat fenntartása és kialakítása. Használata során megnövekedik a véráram a szövetekben valamint az izmok mozgástartománya.•••#hajraeto #hajragyor #győr #eto #recovery #handball #szponzor #endoplusservice #terapiashop www.terapiashop.huwww.endoservice.huwww.epsmedical.hu

Közzétette: Endo Plus Service – 2020. július 31., péntek

A Fascia kés hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft., amely itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már a sportolók számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók.