Több mint két héttel Tőzsér Dániel nagy vihart kavart belépője után, a Mezőkövesd játékosa, Tóth Bence ismét edzhetett. A futballista március 17-én, a Debrecen elleni mérkőzésen kapott csúnya rúgást a Loki labdarúgójától, ami után le is kellett őt cserélni.

Tóth az összecsapást követően akkor így nyilatkozott az esetről.

– Visszanéztem a videófelvételt és a fotókat az esetről és egyre jobban azt gondolom szándékosan lépett nekem oda Tőzsér Dániel. Egy ilyen múlttal rendelkező játékostól sportszerűbb hozzáállást vár az ember. A debreceni középpályás egyébként azóta sem kért tőlem bocsánatot.

A csakfoci.hu a másik felet, Tőzsér Dánielt is megszólaltatta, aki érdekes nyilatkozatot tett akkor.

 – Dehogy volt szándékosreagált Tőzsér Dániel a csakfoci.hu-nak. – Ha Bence megsérült, azt nagyon sajnálom, nem tudtam róla.

Nincs meg a telefonszáma, de ha tényleg súlyos a helyzet, akkor elkérem valakitől az elérhetőségét és majd bocsánatot kérek. Mindketten talppal mentünk egy labdára, ami kicsúszott közülünk, így ütköztünk. Sajnálom, hogy Bence ezt szándékosnak vélte.

A Mezőkövesd honlapjának mostani beszámolója szerint Tóth egyelőre csak könnyített munkát végezhetett, de van rá esély, hogy szombaton pályára lépjen korábbi csapata, a Ferencváros otthonában.