Csillag Dárius tavaly nyár óta erősíti az NB II-ben szereplő Dorog csapatát. A 25 éves szélső az idei szezonban 12 másodosztályú mérkőzésen lépett pályára, a Magyar Kupában pedig egyszer kapott lehetőséget – akkor a Loki ellen gólt lőtt, s rendes játékidőben 1-1-el véget érő találkozó után a dorogiak büntetőkkel jutottak a legjobb 16 közé.

Öröme nem lehetett felhőtlen, hiszen sokáig sérüléssel bajlódott, ezért meg kellett műteni. A beavatkozás sikeres volt, és a sérüléséből felépült, jelenleg az otthonában végzi az előírt feladatokat.

Sajnos meg kellet műteni a félszezon után, december 19-én “szerencsére” már túl is estem rajta. Az utána lévő időszak nagyon hosszúnak tűnt, egy hónapon keresztül mankóznom kellet és nem állhattam a sérült lábamra. Január végén elkezdtem a rehabilitációt, és a vártnál gyorsabban kezdtem visszanyerni az erőmet – kezdte a dorogifc.hu-nak Csillag Dárius. – Pont az utolsó közös edzésünk volt a csapattal, mikor már be tudtam szállni a labdás koordinációba, sajnáltam, hogy egyből vége is lett mindennek, de rájöttem, hogy így több időm lesz felkészülni és nem kell elkapkodnom a teljes felépülést. Itthon már 100%-osan elvégzem azokat az edzéseket amiket, az erőnléti edzőnktől kapok, és próbálok plusz dolgokat is csinálni, bár néha-néha még érzek fájdalmat, de ezek nem hátráltatnak szerencsére.

A dorogiak játékosa a saját teljesítményét is értékelte, melyben kitért a DVSC elleni kupameccsre is.

Természetesen örültem, hogy gólt tudtam szerezni, sokat számított nekem. A mérkőzés utáni gratulációk nagyon jól estek. A kupában egy szép menetelést könyvelhettünk el, szerintem ezzel mindenki egyetértene. A bajnokságban már kicsit hullámzóbb teljesítményt nyújtottunk, nem teljesen úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük és szerettük volna, ami az én teljesítményemre is igaz, szerencsétlen félévem volt, 3-4 meccs után mindig volt egy zúzódás, apróbb fájdalom, vagy épp teljesítményhiány, amiért nem tudtam játszani. Egyértelműen ezeket elkerülve akarok visszatérni.

Azt is elárulta, miért igazolt Vácról a dorogiakhoz.

Vácon sajnos problémák voltak, én is, mint szinte mindenki más, új csapatba igazolt. Szerencsére mikor a Doroggal tárgyaltam volt pár ismerős a csapatban és olyan is, aki korábban megfordult itt, így volt sejtésem a klubról, hogy milyen is lehet. Kizárólag pozitív információkat kaptam, és még ennél is pozitívabb csalódásokban volt részem, amióta itt vagyok! Szeretnék minél sikeresebb lenni a klubbal. Nekem is vannak egyéni céljaim, de tudom hogy első mindig a csapat, és akkor lehet az egyén is sikeres – tette hozzá.