Szakály Dénest szombati, Újpest elleni bajnoki 68. percében kellett lecserélni, miután egy jobb oldali indítást követően a kapujából kifutó újpesti kapussal, Filip Pajoviccsal ütközött. A 32 éves középpályás lent maradt a földön, hosszú percekig állt a játék, majd hordágyon vitték le a játéktérről.

Szakály sérülése:

Szakály sérülése

Szakály Dénes járomcsontja eltört az ütközésben, mégis az Újpest jöhetett szabadrúgással.👉http://bit.ly/3aXXALkSzerintetek jogosan reklamáltak tizenegyest a paksiak a nehezen megítélhető helyzetben?🤔

Közzétette: M4Sport – 2020. március 15., vasárnap


Szakály bal járomcsontja eltört, így elkerülhetetlenné vált a műtéti beavatkozás. A tolnaiak játékosa vasárnap a közösségi oldalán megmutatta sérülését, mondván saját felelősségére jött ki a zalaegerszegi kórházból, ahol a szükséges műtétet nem tudták elvégezni.

Az operációra a budai Szent János Kórházban került sor, s a játékos a közösségi oldalán jelezte, túl van a műtéten.

Az Újpestben focizó bátyja, Péter a Borsnak kiemelte, a műtét nagyjából tíz percet vehetett igénybe, utána pedig kettő-négy hetes rehabilitáció következik.

Ezt követően maszkban már pályára léphet. Azt nem tudom, hogy az edzéseket miként érinti majd, hiszen az ütközéseket kerülnie kell – árulta el a lila-fehérek focistája.