Szakály Dénes, a Paksi FC középpályása rendkívül szerencsétlen körülmények között sérült meg az Újpest elleni bajnokin: a mérkőzés 68. percében ugrott ki a tolnaiak játékosa a jobb oldalon, és a 16-oson belül fejjel maga elé tette a labdát, amikor vele szemben érkezett Filip Pajovic az újpesti kapuból, majd csúnyán összeütköztek a felek. Szakály lent maradt a földön, a többiek pedig azonnal intettek a paksi kispad felé, hogy a szokásosnál nagyobb a baj. Hosszú percekig állt a játék, majd a futballistát hordágyon vitték le a játéktérről – írja a paksifc.hu.

Szakály sérülése:

Szakály sérülése

Szakály Dénes járomcsontja eltört az ütközésben, mégis az Újpest jöhetett szabadrúgással.👉http://bit.ly/3aXXALkSzerintetek jogosan reklamáltak tizenegyest a paksiak a nehezen megítélhető helyzetben?🤔

Közzétette: M4Sport – 2020. március 15., vasárnap

Az előzetes jelentések arccsonttörésről, állkapocscsont-törésről szóltak, majd a találkozó végére pontosították a diagnózist: Szakály bal járomcsontja tört el. A játékos a CT-vizsgálat után hazaindulhatott, állapota stabil, jól van. A műtétre a jövő hét elején kerülhet sor, a futballistára a beavatkozást követően többhetes kihagyás vár.

Szakály később az egyik közösségi oldalon meg is mutatta sérülését, mondván saját felelősségre jött ki a zalaegerszegi kórházból, ahol egyébként a szükséges műtétet nem is tudják elvégezni.