Kulcsár Dávidot, a Paks szélsőjét még három hete, az Újpest elleni bajnoki első félidejében kellett lecserélni sérülés miatt, később pedig kiderült, hogy elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás keresztszalag-szakadását követően.

A tolnaiak 31 éves játékosát múlt pénteken, a hajnali órákban műtötték meg, a beavatkozás pedig olyan jól sikerült, hogy reggel 8-ra már túl is volt mindenen. Kulcsár a hétvégét még a kórházban töltötte, de hétfőn már hazaengedték.

A felnyitás után beigazolódott, amit addig csak nagy valószínűséggel tudhattunk, elszakadtak a keresztszalagok. A jó hír viszont, hogy más nem sérült, és a beavatkozás alkalmával is minden a lehető legnagyobb rendben ment – nyilatkozott a paksifc.hu-nak pozitívan a futballista, akire ezek után körülbelül fél év kihagyás vár.

A nehezén túl vagyok, valamint az orvosok is megnyugtattak, ugyanúgy fogok focizni vele, mint azelőtt, nem felejtek – tette hozzá.

A 77-es mezben játszó középpályás két nap múlva megy kontrollvizsgálatra. Ekkor, ha esetleg folyadék gyűlne össze a térdében, azt leszívják. Újabb hét nap elteltével varratszedés vár rá, majd a harmadik hét után kezdődhet is a gyógytorna.