Egy héttel ezelőtt műtötték meg a Dunaszerdahely magyar válogatott támadóját, Hahn Jánost, akinek szerencsére nem kell sokat kihagynia, és még ebben a szezonban újra számíthat rá Joao Janeiro vezetőedző.

Már régebb óta küszködtem a térdemmel – árulta el az M4 Sport szerdai Sporthíradójában a 27 éves játékos. – Eleinte csak szúró kellemetlen érzésem volt, decemberre terveztem a műtétet, de aztán egy injekciós kezelés után javulás kezdődött. Az elmúlt időszakban viszont egyre rosszabb lett, emiatt azt tanácsolták, hogy jó lenne mielőbb túlesni az operáción. Csak porcdegenerációt találtak, azt kellett kitisztítani, remélhetőleg, hamar visszatérhetek a pályára. Ezen a héten már könnyebb biciklizéseket végezhetek, szombaton megyek vissza kontrollra, jövő szerdán elkezdhetem a rehabilitációt a stábbal, és mához 2-3 hétre akár a csapattal edzhetek.

Ha minden rendben zajlik, április végére, május elejére felépülök.

Hahn arról is beszélt, hogy nem lesz könnyű elérniük idén a nemzetközi indulást érő helyeket, de a Slovan nagy menetelése akár megkönnyíthetné a helyzetüket.

– A 3. hely már nehezen elérhető pozíció, kevés mérkőzés van ahhoz. Ha a kupát nem a Trnava vagy a Slovan nyeri, akkor lecsúszunk a nemzetközi helyekről, de nagyon bízom benne, hogy a két csapat közül valamelyik az élen végez, mert ebben az esetben a 4.-től a 7. helyig még van egy hét rájátszásunk, ahol ezt ki tudjuk harcolni. Azért is döntöttem most a műtét mellett, hogy a szezon végére, és esetlegesen a Konferencia Liga selejtezőire tudjak majd koncentrálni.

A teljes interjút ITT tudod megnézni.

Fradi: Marin megerősítette visszavonulását, már új munkája és csapata is megvan – sajtóhír