Korábban beszámoltunk arról, hogy az MLS-ben szereplő Sporting Kansas City három magyar játékossal – Németh Krisztiánnal, Sallói Dániellel és Baráth Botonddal a kezdőben játszott a CONCACAF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján az Independiente ellen (3-0), és Peter Vermes csapata 4-2-es összesítéssel bejutott a kiírás elődöntőjébe, ahol a mexikói Monterrey-vel néznek farkasszemet.

A találkozót beárnyékolta Sallói bokasérülése, akit a 21. percben kellett lecserélni. Helyette akkor Gerso Fernando állt be. Az akkori hírek arról szóltak, hogy a magyar támadónak hat hetet kell kihagyni, és fontos meccsekről maradhat le.

A Kansas City Star információi szerint a vártnál gyorsabban halad a 22 éves játékos felépülése, így könnyen elképzelhető, hogy a csütörtöki Monterrey elleni BL-visszavágón vagy a vasárnapi, New York Red Bulls elleni bajnokin pályára léphet.

Sallói a szezonban eddig 4 tétmeccsen játszott, gólt még nem rúgott. A Sporting Kansas City a bajnokságban 5 forduló alatt 8 pontot gyűjtött, és a 7. helyen áll az MLS Nyugati főcsoportjának tabelláján.