A Bacska elleni idegenbeli bajnokin is a Partizan kezdőcsapatában kapott helyet a magyar válogatott támadó, Holender Filip, aki azonban sajnálatos módon nem tudta végigjátszani a találkozót.

A 26 éves játékos az első félidő hosszabbításában egy fejpárbajt követően rogyott a földre, majd a derekához kapott és fájdalmában a földet verte, végül pedig le is kellett cserélni. A belgrádiak vezetőedzője, Aleksandar Stanojevic a lefújást követően elmondta, hogy még a mai napon röntgenre viszik a magyar játékost, és ezt követően derül ki, mennyire súlyos a sérülése.

– Holender nem igazán érzi jól magát, majd meglátjuk, mit mutatnak a vizsgálatok eredményei. Remélem, hogy nincs törés, de sajnos nem érzi jól magát – idézi a Telegraf a tréner nyilatkozatát.

Mint ismert, Holender is tagja a vb-selejtezőre készülő magyar válogatott keretének, így jelenleg kérdéses, hogy részt tud-e venni a telki összetartáson a következő napokban. A Partizan végül 4-0-ra megnyerte az összecsapást a szerb élvonal 28. fordulójában.

Holender sérülése