Korábban honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a Budapest Honvéd botrányos körülmények között búcsúzott az Európa Liga-selejtezőjétől. A kispestieknek nemcsak a kiesés volt fájó, hanem a nyáron szerződtetett első számú kapusa, Lefkovits Robi sérülése. A 30 éves, Izraelből érkezett hálóőrt a romániai mérkőzés 40. percében le kellett cserélni, miután egy rossz földet érkezés következében térdsérülést szenvedett.

A Magyarországon elvégzett alaposabb vizsgálatok után kiderült, a rutinos kapusnak súlyos a sérülése, keresztszalag-szakadást szenvedett – sőt, az oldalszag és a porc is sérült –, így elkerülhetetlen volt a műtéti beavatkozás.

Az izraeli-magyar kapust végül Izraelben műtötték meg, a beavatkozást követően pedig elmondta, a műtét jól sikerült, az első két hónapot Izraelben tölti, ott kezdi meg a rehabilitációt, majd visszatér a Honvédhoz, hogy itt dolgozzon tovább a teljes felépülésig – írja a honvedfc.hu.

Mindent bele fogok adni, a célom, hogy a lehető leghamarabb visszatérjek a Honvéd kapujába, még erősebb és még jobb leszek!” – mondta eltökélten Lefkovits Robi a klubhonlapnak.