Mint ismert, a Ferencváros Oleksandr Zubkov góljával gyűjtötte be a három pontot a MOL Fehérvár elleni rangadón az NB I 21. fordulójában, így a zöld-fehérek a mostani győzelemmel nagy lépést tettek a címvédés felé.

A Fradi kapusának nem sok dolga volt a Fehérvár elleni mérkőzésen. A 95. percben a Vidi utolsó szögleténél Kovácsik is előre jött, hatalmas tumultus alakult ki a hazaiak kapuja előtt, Stopira pedig estében véletlenül megrúgta Dibuszt, akinek felszakadt a fejbőre, majd percekig kellett ápolni, hogy elállítsák a vérzést.

Nem volt vészes a szituáció, a labda már kint volt, amikor Stopira elesett és a stoplijaival érintette a fejemet. Jól vagyok, a lényeg, hogy megnyertük a rangadó. Nagyon fontos három pontot szereztünk, de ezzel még nem dőlhetünk hátra, sok mérkőzés van még vissza. A következő, mezőkövesdi bajnokink sem lesz könnyebb, mint a Fehérvár elleni. Ugyanolyan koncentráltan és alázatosan kell futballoznunk a továbbiakban is, ahogy eddig – nyilatkozta a fradi.hu-nak Dibusz Dénes, aki a 16. fordulóban, a DVTK ellen a hajrában szintén fejsérülést szenvedett.

Dibusz Dénes fejsérülése

Dibusz Dénes szó szerint a vérét adta a Ferencváros győzelméért.

Közzétette: M4Sport – 2020. február 15., szombat


Akkor így nyilatkozott a sérüléséről.

Egyből éreztem, hogy valószínűleg felszakadt a bőr a homlokomon. Az elmúlt években volt néhány ilyen ehhez hasonló sérülésem. Szerencsére nem veszítettem el az eszméletemet. Végig tudtam játszani a hátralévő perceket “tiszta fejjel” és örülünk, hogy utána is sikerült lehozni a mérkőzést kapott gól nélkül – mondta akkor a 29 éves hálóőr.

A címvédő a Ferencváros veretlenségi sorozata 17 meccse tart a bajnokságban, míg pályaválasztóként 47 találkozón nem talált legyőzőre. A szombati vereséggel a fehérváriak elveszítették a veretlenségüket idegenben az idei szezonban.

NB I: Legyőzte a Vidit, hatalmas lépést tett a Fradi a bajnoki cím felé – videó, tabella