Július elején elsőként számoltunk be arról Oroszországból származó információinkra hivatkozva, hogy a DVSC magyar válogatott középpályása és kulcsembere, Bódi Ádám teljesítményére felfigyelt a 13-szoros orosz bajnok CSZKA Moszkva, amely a nyár folyamán komolyan érdeklődött a játékos iránt. A 28 éves játékos élete legnagyobb lehetősége előtt állt, ám az ügyben váratlan fordulat következett be: Bódi bokasérülést szenvedett, és így nagy valószínűséggel meghiúsult számára az oroszországi lehetőség.

A hajdúságiak játékosa augusztus közepén műtéten esett át, és bízik benne, hogy hamarosan visszatérhet a társaihoz.

A műtét után három hétig mankóznom kellett. Ez olyan nyűgös időszak volt, elég sokat voltam otthon, kicsit a feleségem agyára is mehettem szerintem – kezdte Bódi Ádám a Loki TV-nek. – A mindennapi dolgok is nehezek voltak számomra, főleg amikor mankóval kellett felmennem az emeletre, de ezeken túllendültem. Három hétig Dankó Mihállyal dolgoztunk a konditeremben, ami még most is zajlik. Fokozatosan kell terhelnem a vádlimat, a bokámat és a felső testemet is. Nagyon fontos ilyenkor, hogyha visszatérek a pályára ne csak sérült testrészt erősítsük meg, hanem az egész szervezetemet. Négy hete hagytam el a mankót és ez azt jelenti, hogy lassan elkezdhetem a futóedzéseket, illetve a labdás gyakorlatokat.

Még biztosat nem tudok mondani, de úgy érzem, hogyha minden jól megy, akkor novemberben a csapat rendelkezésére tudok állni.

Végül az operáció körülményeiről is beszélt.

Portóban műtöttek meg, előtte pedig Madridban voltam, ahol megbeszéltem a sebésszel, hogyan tudná meggyógyítani a lábamat. Utána elmentem Portóba és megműtött. A hathetes kontrollon szintén nála voltam és elmondtam neki, mi történt velem ez idő alatt: hogyan erősítettünk, valamint minden gyakorlatot megbeszéltünk. Ezután megvizsgálta a bokámat és rendben talált.

Mondtam is neki, nincs okom panaszra, és közölte velem, négy-öt hét múlva a csapat rendelkezésére állhatok. Annyit mondott még jótanácsként, hogyha valami problémám lenne, akkor a munkából egy picit vegyünk vissza pár napig nehogy megsérüljek.

Én is ezt kértem a Dankó Misitől, hiszen az ő ütemterve szerint haladunk. Mondtam neki, nem szeretnék megsérülni újra és addig ne kezdjük el a futásokat, míg nem erősödött meg teljesen a bokám vagy a vádlim.