Korábban Oroszországból származó információinkra hivatkozva beszámoltunk arról, hogy a DVSC magyar válogatott középpályása és kulcsembere, Bódi Ádám teljesítményére felfigyelt a 13-szoros orosz bajnok CSZKA Moszkva, amely a nyár folyamán komolyan érdeklődött a játékos iránt.

A 28 éves játékos élete legnagyobb lehetősége előtt állt, ám az ügyben váratlan fordulat következett be: Bódi bokasérülést szenvedett, és így nagy valószínűséggel meghiúsult számára az oroszországi lehetőség.

Egy sérülés soha nem jön jókor, de ez most a lehető legrosszabbkor jött, hiszen a nemzetközi szereplés mellett eleshetek egy külföldi szerződés esélyétől is. Több országból érdeklődtek irántam, lett volna lehetőségem egy másik bajnokságban futballozni, sajnos azonban ez a lehetőség egyelőre elúszni látszik – nyilatkozta akkor Bódi a dvsc.hu-nak.

A klubhonlap tájékoztatása alapján a neves boka- és térdspecialista, a holland ortopéd sebész, Niek van Dijk műti majd meg Bódit. A hajdúságiak labdarúgója szerdán időpontot is kapott a professzortól, aki ezen a héten, szombaton végzi el a beavatkozást Portóban.

Világsztárokat is műtött már

Niek van Dijk a FIFA Medical Center orvosa, aki Porto mellett Madridban és Amszterdamban is rendszeresen operál sportolókat. Korábban műtötte többek között Cristiano Ronaldót, Keylor Navast, Robin van Persie-t és Pepét is.

Sérülés miatt bukhat a Loki válogatottjának külföldi szerződése: “A legrosszabbkor jött”