Dibusz Dénes, az FTC magyar válogatott kapusa a Life TV “Ébredj velünk!” c. műsorában több témát is érintve nyilatkozott.

A Fradi-Újpestről

Az utóbbi években azért már jóval nyugodtabb és kulturáltabb körülmények között zajlanak ezek a mérkőzések, mint esetleg 10-20 évvel ezelőtt. De így azért amúgy nem volt az igazi, a szurkolók hiányát nyilvánvalóan mi is megéreztük az egész szezonban és nagyon örültünk volna, hogyha velük együtt tudunk ünnepelni. Néhányan kijöttek azért a mérkőzés után, és a stadionon kívül, a kerítésen kívül megünnepelhettük velük is.

A bajnoki ünneplésről

Bevallom őszintén, mi is most egy picit visszafogottabban készültünk erre, hiszen már az előző két fordulóban is ott volt a lehetőség, hogy ha nyerünk, akkor megvan a bajnoki cím. Akkor egy picit jobban készültünk erre és már be voltak hűtve a pezsgők…úgyhogy most már babonából is úgy voltunk vele, hogy semmi tervszerűség és tényleg először várjuk meg a mérkőzést, nehogy ez egy rossz előjel legyen. Utána természetesen az öltözőben azért volt pezsgőzés, egy picit felmentünk a vezetőkhöz is ünnepelni, de az igazi ünneplést azt a következő hazai mérkőzésre tervezzük, amikor az éremátadás és a díjátadás is történik majd a Mezőkövesd ellen.

A sérüléséről és visszatéréséről

Elővigyázatosságból nem szerepeltem az elmúlt két mérkőzésen és úgy néz ki, hogy a hátralevő három fordulóban sem fogok. Ugye a nyáron van egy Európa-bajnokság a válogatott számára és nagyon szeretnék ott lenni, úgyhogy emiatt sem szerettük volna kockáztatni azt, hogy esetlegesen egy komolyabb probléma kialakuljon.

Úgyhogy most jelenleg a visszatérésen és a teljes gyógyuláson dolgozom.

Esetleges klubváltásáról

Néha voltak érdeklődések, de úgy istenigazából nagyon komoly szintre, én úgy tudom, hogy egyik sem jutott el. Nyilvánvalóan ezt a menedzserem intézi, ő a kapocs adott esetben a két klub között és hozzám már akkor jutnak el ezek a dolgok, amikor nagyon közeli a megállapodás vagy úgy néz ki, hogy az megvalósulhat.

Én igazából jól érzem magam a Ferencvárosban, sikeresek vagyunk, úgyhogy most jelen pillanatban itt kezdeném a jövőmet is.

A BL-selejtezők és az Eb ütközéséről

Pont a tegnapi napon hozták nyilvánosságra az időpontokat és én is meglepve tapasztaltam, hogy már az Európa-bajnokság ideje alatt elkezdődik a selejtezősorozat.

Szóval, ha véletlenül az elődöntőbe jutnánk, akkor lehet, hogy nem is tudnék részt venni…

– viccelődött a hálóőr.

4 millió eurós Fradi-üzletről írnak a görögök – a háttér