Az egyik legnépszerűbb görög sportlap, a Sport Time a címlapján foglalkozott a napokban a Ferencváros remek formában lévő válogatott játékosával, Myrto Uzunival. A görög lap úgy tudja, a 46-szoros bajnok Olimpiakosz szívesen látná soraiban az albán támadót, akit a klub megfigyelői személyesen is megnéztek a Juventus elleni torinói BL-találkozón, ahol Uzuni gólt is lőtt és a Fradi egyik legjobbja volt.

A Sport Time hozzáteszi: az FTC tavaly nyáron állítólag 1,8 millió euróért szerezte meg a horvát Lokomotiv Zagrebtől a 25 éves játékost, akitől a kilencedik kerületi klub most a görög lap szerint legalább 4 millió euróért válna meg, ez az összeg azonban az Olimpiakosz számára túl magas, így jelenleg még nem tudtak megegyezni a felek.

Honlapunk értesülései szerint a kint leírtakkal ellentétben egyelőre nem megkeresés a játékos ügyében, az Olimpiakosz eddig még nem hivatalosan sem vette fel a kapcsolatot a Ferencvárossal Uzuni ügyében (ahogy a lapban Uzuni vásárlási áraként feltüntetett összeg is erősen túlzó).

A 15-szörös válogatott támadó a most futó idényben a Ferencváros egyik húzóembere, a bajnokságban 26 meccsen 12 gól és 6 assziszt a mutatója, míg a BL-selejtezőben kétszer, a csoportkörben pedig egyszer vette be az ellenfelek hálóját.

Az Olimpiakosz is felkerült a BL-főtáblára a jelenlegi szezonban, a C-csoportban a harmadik helyen végzett a Manchester City és a Porto mögött, illetve a Marseille előtt, így az Európa Liga legjobb 32 csapata között folytathatta, ahol ki is ejtette a PSV Eindhovent, ám a nyolcaddöntőben az Arsenal már jobbnak bizonyult.

Uzuni a címlapon volt Görögországban Fotó: sportime.gr

Fradi-vezér: “Akkor sem dőlünk a kardunkba, ha az EL-főtáblán szerepelhetünk” – Rebrov jövőjéről is beszélt