A Slovan Bratislava magyar válogatott középpályásának edzésen szakadt el az elülső keresztszalagja a bal térdében, Bécsben operálták egy speciális eljárással, és amennyiben a hétfői vizsgálatok pozitív eredményt hoznak, már a héten fokozatosan visszatérhet a csapat edzéseire: először csak a bemelegítést és a passzgyakorlatokat végezheti a többiekkel, és ha nem lesznek fájdalmai, akkor fokozható a terhelés – árulta el a játékos a közmédiának.

Holman Dávid hozzátette, a speciális eljárásnak köszönhetően a szokásos 6-8 hónap helyett ő már négy hónappal a műtét után tud futni és labdával edzeni. A klub részéről nem érez nyomást a visszatérés siettetésére, az a legfontosabb, hogy jó állapotban térjen vissza, nem pedig az, hogy mimnél előbb. Decemberben már a csapattal szeretne edzeni, még ha meccset nem is játszik, a januári alapozást pedig teljes erőbedobással szeretné végigcsinálni.

A 28 éves középpályás a gyógyulás mellett a fejlődésre is szeretné használni a rehabilitációs időszakot, szeretne még erősebben és gyorsabban visszatérni, továbbá tanulásra is próbálja fordítani az időt. (MTI)

Madridi sakkjátszma Szoboszlaiért: A Chelsea és a Juve válogatott játékosát is eladhatják miatta – sajtóhír