Nem mondhatom, hogy könnyen viselem a bezártságot, de a sérülés eleve tétlenségre kárhoztat, hiszen pihennem kell. Kezelésekre természetesen járok, a gyógyulás után minél hamarabb szeretném elkezdeni a rehabilitációt, de hogy pontosan mikor térhetek vissza, nem tudom, a becslések szerint tíz hétig fog tartani a felépülés – kezdte a pfla.hu-nak Hegedüs Lajos, aki combközelítőizom-sérüléssel bajlódik.

A kezeléseken kívül csak a legszükségesebb helyekre megyek, oda is kizárólag maszkban és gumikesztyűben. A csapattársakkal és a stáb tagjaival telefonon, illetve az internetes csoportunkban tartom a kapcsolatot. Ezen kívül próbálok nem érintkezni senkivel, azaz megteszem, ami tőlem telik. Én vagyok az egyik ötletgazdája egy jótékonysági felhívásnak, amely huszonötmillió forinttal támogatná a Szent László kórházat. Úgy véljük, a labdarúgástól kaptunk annyit, hogy most mi tegyünk azokért az emberekért, akik ebben a helyzetben rászorulnak, illetve küzdenek a járvány ellen. Alig negyvennyolc órával ezelőtt indult el a kezdeményezés, úgyhogy a sikeréről még nem igazán tudok mit mondani – a huszonötmillió forinttal próbáltunk egy reális összeget „belőni”, reméljük, esetleg több is összejön. A mi hozzájárulásunk természetesen már az alapítvány számláján van – tette hozzá.

A 32 éves kapus a csapat eddigi teljesítményét is értékelte.

Összességében jól teljesítettünk, de azért van bennem hiányérzet, hiszen akár helyezésben, akár pontszámban is tarthatnánk előrébb. Több olyan találkozó is volt, amelyet a mérkőzés képe alapján meg kellett volna nyernünk, a hátralévő nyolc fordulóban ezt nem engedhetjük meg magunknak. Ugyanakkor a negyedik helyet nem lehet negatívan értékelni – remélem, ha folytatódik a bajnokság, a mostani pozíciónkat meg tudjuk tartani, sőt, feljebb tudunk lépni – fogalmazott a felcsútiak hálóőre.

Németországban műtötték a felcsútiak válogatottját – egyelőre nem tér haza