Ijesztő jeleneteket láthattak a felcsúti Pancho Arénába kilátogató nézők a Puskás Akadémia-Mezőkövesd (1-0) bajnoki 13. percében. Egy szögletet követően Joao Nunes csúnyán összefejelt Mihailo Meskhivel. A felcsútiak portugál légiósa a földön maradt, majd pár perces ápolás után betámogatták az öltözőbe, ahonnan további vizsgálatokra a székesfehérvári Szent György Kórházba szállították.

A 24 éves védőn elvégzett neurológiai, koponyaröntgen, illetve CT-vizsgálat szerencsére mindössze enyhe agyrázkódást állapított meg, így a hétvégi megfigyelés után vasárnap este hazatérhetett otthonába, és a héten megkezdheti az edzéseket.

Az utolsó emlékem a sérülésem előttről, hogy készülődtünk a szöglethez, majd jön a beadás, amely kifelé kanyarodik. A következő kép, ami beugrik, az, hogy az öltözőben magamhoz térek. Persze tudom, hogy oda támogatással ugyan, de a saját lábamon mentem, de arra nem emlékszem. A kórházban átestem az ilyenkor szokásos vizsgálatokon, szerencsére semmi rendelleneset nem találtak.

Kissé szerencsétlen, hogy Covid-fertőzés miatt elhalasztódott a bemutatkozásom, most meg jött ez a sérülés, de az ilyesmi is hozzátartozik a játékhoz.

Nyilván jobb lett volna úgy debütálnom, hogy végigjátszom a találkozót, és hozzá tudok járulni a győzelemhez, de a sors most ezt hozta. Szerencsére úgy tűnik, nem kell sokat kihagynom – ez most a legbiztatóbb – mondta a pfla.hu-nak Nunes, aki idén nyáron igazolt a Panathinaikosztól a Puskás Akadémiához.

NB I: Egy gól döntötte el a forduló nyitómérkőzését – videó