A Diósgyőr támadója, Könyves Norbert vasárnap, a Tiszakécske elleni bajnoki előtt hasi probléma miatt kórházba került, a vizsgálatok során pedig kiderült, hogy begyulladt a vakbele, és már át is esett műtéten.

– Már pénteken és szombaton is fájt egy kicsit a hasam, de akkor még nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, vasárnap délelőttönként templomba szoktam menni, de addigra olyan erős lett a fájdalom, hogy a szentmise helyett bejöttem a kórházba – mondta az 5-szörös magyar válogatott támadó a klubhonlapnak. – Miután bejöttem egyből megvizsgáltak, majd átestem a laparoszkópos műtéten. Ha minden jól alakul, akkor a napokban haza is engednek. Egyelőre még nem tudom, mikor kezdhetem el az edzéseket, bízom benne, hogy mielőbb újra a pályán lehetek.

– A műtét jól sikerült, a tervek szerint kedden vagy szerdán már haza is engedik Norbit – tette hozzá dr. Szabó Zsolt, a DVTK orvosigazgatója. – A következő két fordulóban biztosan nem léphet pályára, az első edzéseket két hét múlva kezdheti el, de három hét múlva – ha nem is 90 percen keresztül, de – már pályán lehet.

Sosem játszott még ennyi szurkoló előtt a Loki kapusa: “Úgy néz ki, a Fradi a szezon végére szépen összeáll”