A Ferencváros elleni háromgólos vereség ellenére több nagy bravúrt is bemutatott a Debreceni VSC kapusa, Hrabina Alex, aki így értékelte a mérkőzést a klubhonlapon.

– Örülök neki, hogy javarészt jó teljesítményt tudtam nyújtani a Ferencváros ellen, de sajnos így is kaptam három gólt. Úgy vagyok vele, hogy számomra mindig fontos a legelső védés, hát ez már a 16. másodpercben bekövetkezett, ezáltal teljesen benne voltam a meccsben. Persze jó lett volna pontot szerezni, de ha reálisan nézzük, nem volt rá sok esélyünk.

Úgy néz ki, a Fradi a szezon végére szépen összeáll, és mondani sem kell, egyértelműen a bajnoki cím legnagyobb esélyese

– fogalmazott Hrabina Alex, aki most először lépett pályára ilyen sok szurkoló előtt. – Nyilván láttam, hogy rengetegen vannak a stadionban, de csak a mérkőzés után tudtam meg, hogy közel tízezren voltak a helyszínen. Teljesen feldobott a hangulat, az pedig nagyon jólesett, hogy Debrecenből is eljött 400-500 drukker erre a hosszú útra. A csapattársaim nevében is mondhatom, hogy köszönetre méltó, hálásak vagyunk nekik.

A Lokira a kiesés elleni harc szempontjából fontos mérkőzés vár a következő fordulóban, hiszen a 11. helyen álló Gyirmót FC Győrt látja vendégül.

– Talán ma még van idő nyalogatni a sebeket és kielemezni a Ferencváros elleni meccset, de utána már csak a Gyirmót elleni összecsapásra kell koncentrálnunk. A közvetlen riválist fogadjuk, mondanom sem kell, mekkora jelentősége lenne egy hazai győzelemnek. Ha sikerülne, egy lépéssel közelebb kerülnénk a célunkhoz – zárta a kapus.

Dzsudzsák: “Megbélyegezte az estét, hogy a Fradi-tábor előtt kellett elsétálnom” – kijött a minőségbeli különbség